Blogg

ACT Wellness x Hälsolådan – Hälsosamma matlådor

I samarbete med Hälsolådan

Livspusslet är en del av vår vardag. För vissa är det pusslet större än för andra, men det finns alltid där. Balans i alla livets delar är något som är svårt och i perioder har man mer balans i arbetslivet än för sin hälsa samt tvärtom. Man prioriterar, väljer och skapar sina rutiner utefter den tiden man har under sina dagar. Det är helt enkelt svårt att ha samt bibehålla en perfekt balans i allt man gör och utför i sitt liv, men var lugn! Det är helt mänskligt. 

Alla vill leva ett hälsosamt liv. Man vill känna ork och energi för att ha en bra livskvalité. Ett liv när ens hälsa och välbefinnande är i balans. Som nämnt, så är det inte alltid så enkelt. ACT Wellness ser och hör just detta. Med våra tjänster erbjuds och skapas enkla möjligheter för individen att få ta del av förebyggande och hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen. En “win-win” situation på individ-, grupp- och organisationsnivå. Det är trots allt på vårt arbete som vi spenderar en större del av vår dag. 

Hälsosamma matlådor till ert kontor!

För ACT Wellness är det viktigt att hjälpa ert företag att agera rätt när det kommer till hälsa. Utöver att erbjuda fysiska tjänster, matnyttig information och kunskap om t.ex. kost så vill vi rent konkret erbjuda kost också. I samarbete med Hälsolådan så erbjuder vi ert företag hälsosamma matlådor direkt till kontoret! Vi gör ditt lunchval enklare, nyttigare och godare genom att leverera era matlådor direkt till företaget. 

Vill ni ta del av våra goda och hälsosamma matlådor? Tveka inte på att höra av er via kontaktformuläret nedan redan idag för er framtida lunch. 

Matsedel hittar ni genom att klicka här