ACT Wellness

Hälsokickoff & event

Vi kan hjälpa till att planera och utföra en hälsodag, kickoff eller ett företagsevent! Det kan vara allt från mindre massageevents under dagen till heldagar med aktiviteter som gruppträning som förstärker sammanhållningen inom företaget samt andra aktiviteter med hälsa som fokus! Eller varför inte en hälsoföreläsning på er kickoff? Vi skräddarsyr er hälsokickoff efter era önskemål och behov. Nedan finner ni ett exempel på hur en dag full av inspiration och hälsa kan se ut.

 

Hälsokickoff med ACT Wellness

  • Börja dagen med en inspirerande hälsoföreläsningen från en av våra duktiga föreläsare om till exempel ”Mindfulness för arbetsplatsen” av Anna Wikfalk för att sedan avsluta med en gruppträning innan lunch för att väcka kroppen till liv! Se våra andra föreläsningar här
  • På eftermiddagen börjar vi med den inspirerande föreläsningen ”Sjukt Stressad” av Anna Bennich, där du och din personal får med sig konkreta tips och verktyg som kan användas på arbetsplatsen samt i sitt privata liv. 
  • Vi pausar sedan med rörlighetsträning för att få igång kroppen igen! 
  • Vi avslutar dagen med avslappnande massage för dig och alla dina anställda.

Är ni intresserade av en dag full av inspiration och hälsa för ert företag? Vill ni sätta ert företag i rörelse? Möjligheterna är många och anpassas såklart efter era önskemål samt behov. 

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller maila info@actwellness.se

Läs mer om ACT Wellness andra friskvårdstjänster genom att klicka här.