ACT Wellness

Företagsmassage

ACT Wellness företagsmassage är en förebyggande och hälsofrämjande massagebehandling som utförs i era lokaler på lämplig plats.

ACT Wellness erbjuder företag och organisationer klassisk svensk massage som är en friskvårdande behandling av medarbetarnas spänningar, smärtor, stramhet, knutor med mera som uppstått i muskler och kroppen samt att den motverkar stress.

Unna dina anställda en möjlighet att få varva ned på arbetet och hamna i en avslappnande miljö för förbättrad prestation samt god hälsa. Att investera i massage på kontoret är ett lyckat framgångsrecept för dem anställdas- och företagets välmående!

Företagsmassage

Om ACT Wellness företagsmassage

Företagsmassage av ACT Wellness är en friskvårdande behandling som är en mycket uppskattad friskvårdstjänst för all personal på arbetsplatsen. Det enda som behövs för att det ska bli verklighet på ert kontor är ett lämpligt rum för att utföra företagsmassagen.

ACT Wellness står självklart för allt material som behövs samt inredning av massagerummet för att dina anställda ska hamna i en avslappnande miljö och känna sig trygga.

Professionell kontorsmassage

ACT Wellness erbjuder en massagebehandling för företag och dess anställda som är en populär massagemetod världen över, vilket är klassisk massage.

Klassisk svensk massage är en avslappnande muskelbehandling som fokuserar på att behandla samt minska riskerna för smärta som kan uppstå på grund av stress och stelhet.

Massören använder sig av massage- och muskeltöjningstekniker samt vid behov ger tips på stretchövningar för att på lång sikt bidra till en god hälsa.

Ni får en egen personlig massör som kommer ut till ert kontor löpande på överenskommen dag och tid.

Massagen utförs på en hopfällbar massagebänk och behandlingstiden är vanligtvis 30 min inklusive av- och påklädning samt rådgivande samtal per anställd som utförs under halv- eller heldagar.

Vi anpassar oss efter era behov och skräddarsyr ett upplägg för er arbetsplats.

Vi erbjuder massagebehandlingar från 25 min till 50 min effektiv behandling per anställd.

All massagebehandling utförs av licensierade friskvårdsmassörer och massageterapeuter som innehar ansvarsförsäkring.

Massage på jobbet – Vanliga upplägg

Företagsmassage är även en avdragsgill kostnad och en skattefri personalförmån om alla på företaget blir erbjudna massagebehandlingen. Läs gärna mer på Skatteverkets hemsida för mer information.

Att helsubventionera behandlingen ökar nyttjandegraden av förmånen. Då erbjuds alla anställda på företaget kostnadsfria massagebehandlingar.

Man kan även delsubventionera företagsmassagen för dem anställda. Då betalar den anställda till exempel 100 – 200 kr inkl. moms för 30 min massage.

En annan möjlighet är ingen subvention alls. Då betalar den anställda för hela behandlingen med till exempel sitt friskvårdsbidrag. Detta ger dock oftast lägst nyttjande av massagetjänsten.

ACT Wellness hjälper gärna till för att ta fram den bästa lösningen för er arbetsplats och era medarbetare!

Smidig och enkel bokning

Ni får möjligheten att ta del av ett digitalt bokningssystem som blir anpassad för er arbetsplats. 

Förenkla er bokning av massage på jobbet med ett användarvänligt bokningssystem som smidigt och enkelt kan användas av alla medarbetare på företaget.

Vi anpassar bokningssystemet utefter ert skräddarsydda massageupplägg när det kommer till olika betallösningar och upplägg.

Bokningssystemet ingår alltid för våra företagskunder.

Fördelar av företagsmassage

  • Massage lindrar kroppsliga besvär genom att behandla spänningar, smärtor, stramhet, knutor med mera som uppstått i muskler och kroppen.

  • Massagebehandling är stressreducerande och återhämtande för medarbetaren. 

  • Den frisätter flera må-bra hormoner som t.ex. dopamin och oxytocin vilket leder till ett bättre allmänt välmående, ett gladare humör, ökad energi och förbättrad sömn.

  • Ökar blodcirkulationen och förstärker ens immunförsvar. 

  • Arbetsplatser som bryr sig om sina anställda blir populärare att jobba på. Förstärk företagets employer branding genom företagsmassage!

Alla dessa fördelar leder till ökad produktivitet, god hälsa och välbefinnande samt minskade sjukskrivningar för företaget. 

Boka företagsmassage genom att fylla i formuläret nedan eller maila info@actwellness.se.

Läs mer om ACT Wellness andra friskvårdstjänster genom att klicka här.