Blogg

ACT Wellness vill främja en positiv hälsoutveckling i samhället!

Företagsträning Stockholm

ACT Wellness vill vara med och främja en positiv hälsoutveckling i samhället!

ACT Wellness är ett friskvårdsföretag vars målsättning är att med mätbara verktyg, hälsofrämjande insatser samt proaktiva friskvårdslösningar förbättra och utveckla den allmänna hälsan på individnivå, gruppnivå och organisationsnivå. ACT Wellness brinner för att hjälpa organisationer och människor med deras välmående. Genom att skapa enkla och bra förutsättningar för människor att uppnå en god hälsa och välbefinnande så kan vi tillsammans med er främja en positiv hälsoutveckling i samhället.

För ACT Wellness är det viktigt att man ska kunna fokusera på sin egen verksamhet och dess målsättningar medan man samtidigt satsar på organisationens hälsoarbete. För enligt ACT så går organisationens välmående samt individens individuella mående hand i hand. För att lyckas inom en organisation så behöver man människor som frodas och mår bra! 

ACT Wellness erbjuder ett brett utbud av friskvårdstjänster som skräddarsys efter era behov samt er verksamhet. Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag eller er skola med er hälsa? 

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller maila info@actwellness.se

Läs mer om våra tjänster här https://actwellness.se/vara-tjanster/.